Activiteiten

Expo_plu_logos_zwart

Na het succes van 2014 en 2015 organiseert Anita Waltman van kunstpodium Expoplu ook dit jaar weer het festival The Big Draw Nijmegen. Angela Vissers en Erik van Os nemen in de organisatie ook een belangrijk deel voor hun rekening.

 

Onze Big Draw Nijmegen in 2015 was wereldwijd de beste!!

2015 was een heel goed jaar, de Nijmeegse Big Draw won The International Big Draw Award. De organisatie in London verkoos ons festival als de beste wereldwijd in 2015. In mei stond Anita Waltman in een theater in Londen en naam de prijs in ontvangst. Dit is een hele mooie opsteker voor iedereen die The Big Draw Nijmegen in 2015 zo’n succes hebben gemaakt.

 

web2016(24062016)

 

 

 

 

 

 

SYMPOSIUM van STEM naar STEAM

Dit jaar zal er ook een internationaal symposium zijn met diverse sprekers die vertellen over een bepaalde link met hun vakgebied met tekenen. Hier wordt een apart hoofdstuk aan besteedt op deze website.

 

Subsidie, fondsen en sponsors

Het realiseren van dit gratis festival is mede mogelijk gemaakt door financi√ęle steun van Nijmeegse ondernemers, de gemeente, Rabobank Rijk van Nijmegen, Prins Bernhard Cultuur Fonds en het Huis voor de Binnenstad en diverse materiaalsponsors.