Big Party

CULTURE FUNK #BREBL

Vrijdag 9 september – The Big Draw Nijmegen Party vanaf 20:00 uur

 

Party Flyer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Big Draw Big Party: Culture Funk!

 

The Big Draw zou The Big Draw niet zijn, als er geen spetterend feest zou zijn. Dit jaar pakken we grootser uit dan anders met Culture Funk!! We reiken de Karel de Grote Oeuvreprijs en de Nijmeegse Cultuur Stimuleringsprijs uit. Dit doen we niet zomaar. Winnaars Mark Retera en Esther Aarts willen we op een bijzondere wijze huldigen. De avond zit daarom bomvol verrassingen. Jij kunt daar bij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is een gratis kaartje te reserveren via cultuurprijzen@nijmegen.nl .

 

Gratis; reserveren via cultuurprijzen@nijmegen.nl is noodzakelijk

Vrijdag 9 september – 20:00 – in de vroege uurtjes

Brebl; Het Honigcomplex, Waalbandijk 14E/F

 

Programma:

culture funk

 

 

 

 

 

Dit vetste feestje in town begint om 20:00 uur met een snoeiharde Cage Fight tussen de favorieten E. Pietersen van Zepworks en illustrator Roel Seidell.

Gevolgd door de feestelijke en officiële uitreiking van De Karel de Grote Oeuvreprijs aan DirkJan tekenaar Mark Retera door burgemeester Bruls en de Cultuur Stimuleringsprijs Stad Nijmegen aan Illustrator Esher Aarts door wethouder Bert Velthuis om 20:45 uur.

Rond 21:30 als klap on de vuurpijl presenteren we je een *Surpise Act* die nog jaren op je netvlies zal blijven hangen.

Om 22:00 uur barst het feest los en zal de elfkoppige Afro-funk formatie Wescarifa de funky broekspijpen doen wapperen en de benen van de vloer spelen.

Daarna is rond 00:00 de beurt aan de beste funk DJ’s van het westelijk halfrond. Radar toerde onder meer met Prince, George Clinton en The Prodigy. Samen met Double J is hij bekend van de legendarische feesten tijdens The Higher Ground op Lowlands en sets in oa. De Melkweg en Paradiso.

Je kunt visual artist Jeroen Bevers aan het werk zien en getuige zijn van een dansshow van de weergaloze Shura Glasmacher bovendien.

 

Twijfel niet! Kom op tijd want vol = vol!!