De Lindenberg

_dsc0751

Koppoters tekeningen 

Locatie: De Lindenberg, Steigerzaal, Ridderstraat 23 | Openingstijden Lindenberg ivm het bezoeken van de expositie: 11.00- 17.00 uur | Vanaf 4 – 10 jaar 

Op zaterdag 8 september wordt er een tekenactiviteit georganiseerd tussen 12.30 en 14.30 door Marjolein Leinweber (docent Beeldend van de Lindenberg). Iedereen, jong en oud, kan meedoen met deze activiteit. Je kunt gewoon binnenlopen. De activiteit zal plaatsvinden in onze horeca. 

De tekeningen uit deze activiteit worden gebruikt in de theatervoorstelling Die is van mij! van De Koppoters. Deze speelt om 15.00 uur in de Steigerzaal. Ook als je niet naar de voorstelling gaat is het leuk om te komen tekenen maar de voorstelling is extra leuk als je je tekening erin terugziet! 

Op zondagen zijn we beperkt geopend. Neem eerst contact op met de Lindenberg. 

De Koppoters met Die is van Mij! 

Locatie: De Lindenberg, Steigerzaal, Ridderstraat 23 | Tijd: 15:00 uur | Vanaf 4 – 10 jaar 

Theatervoorstelling 

Co-creatie show met kinderen en hun tekeningen. De Koppoters improviseren spannende verhalen met getekende robots, draken, huizen, regenbogen en hartjes. Ze zijn nieuwsgierig naar elk detail, onderzoeken welk geluid een tekening maakt en vragen zich af of je bang kunt worden van je eigen tekening. Ondertussen luisteren ze goed naar wat de kunstenaars in het publiek zelf te vertellen hebben over hun creatie. 

Deze voorstelling is ook geschikt voor kinderen die geen of weinig Nederlands spreken. 

Concept en spel: Sjoukje Böing en Esther Drijver met dank aan: Fried Mertens en Frank Groothof www.delindeberg.nl & www.dekoppoters.nl 

 

LET OP! 

De voorstelling is gratis. Wel moet er telefonisch gereserveerd worden via 024-327 37 37