Programma Houtstraat

De Houtstraat

Zaterdag 10 september van 12:00 – 16:00

In de Houtstraat vind je veel winkels die bijzondere, unieke ontwerpen verkopen op het gebied van interieur en mode. Niet zo gek dus dat deze straat in het teken van design staat. Kom langs, laat je inspireren en make it yourself!

 

Pimp je sneakers

Maak je sneakers uniek > voor iedereen

 Wil jij de perfecte custom sneakers? Sneakers die niemand heeft? Die nergens te verkrijgen zijn? Tijdens The Big Draw is Cirino Brown van Kleanr in de winkel om jouw sneakers te pimpen zoals jij dat wil. Dus kom langs met je sneakers of koop een paar nieuwe en laat ze customizen!

Gratis

24/7 Store, Houtstraat 17

12:00 – 16:00

http://www.247-premium.com

https://www.facebook.com/wearekleanr/?fref=ts

 

 

Ontwerp je eigen placemat

Ontwerp workshop > voor iedereen

Bij Zus en Zo is heel veel design te koop, potten, pannen en keukengerei. Alles wat in de winkel komt begint met een getekend ontwerp. Tijdens The Big Draw kun jij je eigen placemat ontwerpen.

Gratis

Zus en Zo

12:00 – 16:00

www.zusenzokeukengerei.nl/

 

 

Ontwerp je eigen sieraad

> voor iedereen

Samen met een ontwerper duik je in de wereld van het sieraden maken. Je raadt het al: het maken van een tekening gaat vooraf aan de uitvoering.

Gratis

Dreams2bDone; Houtstraat 14

12:00 – 16:00

http://www.dreams2bdone.nl

 

 

Hoeden enzo

Ontwerp je eigen hoed > voor iedereen

Petten, baretten, mutsen, dameshoeden, herenhoeden, gelegenheidshoeden, bruidshoeden, hoofdtooien of designershoeden. Bij Cappello vind je het allemaal. Tijdens The Big Draw ontwerp je een band voor een hele grote papieren hoed, daarna ga je met die hoed op de foto.

Gratis

Hoedenspeciaalzaak Cappello: Houtstraat 28

12:00 – 16:00

http://www.cappello.nl/home.html

 

High Couture

Ontwerper legt uit  > voor iedereen

Dat ene leuke jurkje of die prachtige spijkerbroek. Hoe maak je het? Waar moet je op letten? Een modeontwerper legt de fijne kneepjes van het vak uit. Zodat jij je eigen ontwerp kunt tekenen.

Gratis

Difference: Houtstraat 1

12:00 – 16:00

https://www.facebook.com/Differenthoutstraat/

 

Monster Draw

Tekenwedstrijd > voor kinderen

Iewwwww!! Monsters!!! Voor soepbar en ijssalon Prikkels zien we er steeds meer in allerlei vormen en kleuren. Kom jij ook een monster tekenen? Het gaafste exemplaar wordt beloond met een heerlijke prijs!

Gratis

Soepbar en ijssalon Prikkels; Houtstraat 75

12:00 – 16:00

http://prikkelsnijmegen.nl

 

Tekenmachine Dr. Awesome

Interactieve tekeninstallatie > voor iedereen

De Nijmeegse illustrator Roel Seidell staat bekent om zijn verschillende tekenstijlen. In de wonderlijke installatie van Dr. Awesome zullen er heel wat voorbij komen.  Mits jij een opdracht geeft. Het is verbluffend simpel: jij roept en Dr. Awesome tekent.

Gratis

Van Welderenstraat

12:00 – 16:00

http://seidell.nl