Programma Lange en Stikke Hezelstraat

PROGRAMMA ZATERDAG 7 SEPTEMBER 13:00 – 16:00

Crazy Tracing

Workshop>

 

Denk je dat niet kunt tekenen? Dan ben jij bij Inge Leuverink en Charlotte Ankoné op de goede plek. Ze bewijzen het tegendeel. Neem een potlood en transparant papier. Gebruik handig bestaande beelden om een heel nieuw tekenwerk te maken, waar je gegarandeerd trots op kunt zijn. Wel een tekenaar? Dan maak je versie 2.0 en vul je bestaande beelden aan, of teken je met naald en draad.

Web: http://www.ingeleuverink.nl & http://charlotteankone.nl

 

 

Waar ben jij vrij?

Activiteit > alle leeftijden

 

Hoe ziet de plek eruit waar jij je vrij voelt? Hoe kan je vrij zijn in relatie met anderen? Dat zijn de vragen waaruit kunstenaar Michiel Wolberink vertrekt. Door dit al tekenend te onderzoeken wil hij jullie ook laten ervaren dat je vrijheid kan ervaren door het tekenen zelf. Het maakt niet uit wat het resultaat is, maar het tekenen is fijn op zichzelf.

https://michielwolberink.exto.nl

 

Portrettekenen 

Tekenactiviteit > alle leeftijden 

Erica Bestet zit er klaar voor vandaag. Ze zal de hele dag portrettekenen naar levend model. Het maken ervan duurt ongeveer 20 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. Kom langs en laat een portret tekenen van je familie, vrienden of jezelf. Zelf tekenen kan natuurlijk ook.