Programma De Bloemerstraat

Zaterdag 8 september van 13:00 – 16:00 uur is er weer een vol programma in de Bloemerstraat:

De programmering is nog in volle gang en nog niet alles staat venoemd… blijf ons volgen en je ziet de programmering groeien…

 

 

Combo Space Painting Workshop

Workshop > vanaf 10 jaar

 

20150927_162532

 

 

 

 

 

 

 

Onder begeleiding van kunstenaar Vincent William duik je in de wereld van het surrealisme. Vincent leert jouw alles wat nodig is om surrealistisch kunstwerken te maken.Denk aan onderwaterwerelden, maanlandschappen en skylines van de toekomst. Kunnen schilderen is helemaal niet nodig. In deze workshop gebruik je al het materiaal dat je kunt bedenken, behalve de kwast. Spuitbussen, plamuurmessen, kommen, deksels, paletmessen, sponzen en kranten zijn je beste vrienden. En opgepast, je wordt vies!

 

*De workshop duurt ongeveer 20 minuten en wordt gegeven per 2 personen. Wees er vroeg bij want vol=vol!

 

Web: www.facebook.com/combolution

 

 

Het Danslokaal

Performance en workshop > alle leeftijden

 

shura

 

Het Danslokaal neemt je mee in de wereld van beweging. Geïnspireerd door lijnen, ritmes, kleur en muziek ontstaat er tijdens deze dansperformance een afdruk op papier.

 

Choreografie: Lynn Kosakoy & Shura Glasmacher | Dansers: Talentklas van het Danslokaal |Kostuums: Shura dancewear

 

Locatie: Bloemenstraat nr.., Het Danslokaal

Tijd: 14:00 – 15:00 uur

Web: www.hetdanslokaal.nl 

 

 

Graffiti 4 You

Workshop > vanaf 6 jaar

 

naaml

 

Is graffiti helemaal jouw ding? Of heb je dit altijd al eens willen proberen? Yannick Strik van Graffiti 4 You leert je alle ins- en outs. In deze workshop maak je samen een groot kunstwerk. Er is een open inloop. Trek wel oude kleren aan want de verf kan er niet uitgewassen worden!

 

Web: www.graffitit4you.nl

 

 

 

Mythische Hybrides

Tekenactiviteit

 

Met kranten en magazines als basismateriaal maak jij onder leiding van Buster je eigen ‘mythische wezen’. Echt mythisch is dit wezen pas wanneer je hem gaat overtrekken met doorzichtig papier.

 

Locatie: Bloemerstraat

Datum:

Tijdstip:

Web: 

 

Droedelen met Zepworks

Tekenactiviteit

 

Samen met het publiek gaat Zepworks een megadroedel maken op grote rollen papier. De kunstenaar tekent iets, maar laat ook iets weg. Vul het ontbrekende deel aan of voeg iets totaal nieuws toe! Zo ontstaat er een groot beeldverhaal waarin elke toevoeging een reactie is op het voorgaande.

 

Locatie: Bloemerstraat

Datum: zaterdag 8 september

Tijdstip: 13:00 – 16:00

Website: zepworks.nl

 

 

All_In_One_Line

Tekenmachine

 

bdmach2

 

Kunstenaar Merel Holleboom maakte speciaal voor The Big Draw de tekenmachine All_ In_One_Line. Ook dit jaar kun je er weer mee aan de slag. Maak samen een tekening door een plaat te bewegen. Laat de bal rollen en maak een tekening van 1 lijn!

Locatie: Bloemerstraat

Datum: Zaterdag 8 september

Tijdstip: 13:00 -16:00