VASIM

Living Lines @Vasim

Tekenactiviteit > alle leeftijden

 

Ben jij de krijtkrijger die bruggen bouwt in het nieuwe NYMA-kwartier? Laat je inspireren door de levendige lijnen van het Vasim-gebouw, De Oversteek, de NYMA-toren of de kuiltjes in het asfalt. Geef je eigen invulling of bouw voort op het werk van een ander. Krijten op het asfalt, schilderen op karton, tekenen met licht, wat het ook wordt; Draw BIG want 1.000m2 moet vol! Muziek, een hapje en een drankje maken deze graffiti jam compleet.

 

Locatie: Parkeerplaats West bij De Vasim

Datum: zondag 10 september 

Tijd: 12:00 – 17:00

Web: www.devasim.nl

 

 

Moving Lines

Performance > alle leeftijden

 

Het Danslokaal neemt je mee in de wereld van beweging. Geïnspireerd door lijnen, ritmes, kleur en muziek ontstaat er tijdens deze dansperformance een afdruk op papier.

 

Choreografie: Lynn Kosakoy & Shura Glasmacher | Dansers: Talentklas van het Danslokaal |Kostuums: Shura dancewear

 

Locatie: Honigcomplex, Het Danslokaal

Datum: zondag 10 september 

Tijd: 15:00 uur

Web: www.hetdanslokaal.nl 

 

 

Dynamic Drawings

Tekenactiviteit > alle leeftijden

 

Op het Vasimterrein zul je struikelen over de studenten van de docentenopleiding beeldend van ArtEZ. In dynamische workshops en performances nemen ze jullie mee in de wereld van The Big Draw. Sommige studenten nemen daarbij de levende lijn wel heel letterlijk. Kleuren ze binnen of buiten de gebaande paden? Dat kun je zelf komen beoordelen.

 

Locatie: Het Vasimterrein

Datum: zondag  10  september 

Tijd: 13:00 -16:00

Web: www.facebook/DBKVArnhem 

 

Zandpendulum

Tekeninstallatie > alle leeftijden

 

Sef van Nieuwenborg en Patrick Pouw van de Schoenfabriek hebben speciaal voor The Big Draw een zandpendulum gemaakt. Een wat? Een zandpendulum. Dat is een bol waar zand uit lekt. Door beweging komen er lijnen op de grond. Aanschouw en verwonder!

 

Locatie: Het Vasimterrein

Datum: zondag 10  september 

Tijd: 13-16 uur

Web: http://www.deschoenfabriek.nl/projecten

 

Samen verven met Verfbaar

Tekenactiviteit > alle leeftijdne

 

Verfbaar verft alles! Verfbaar is een collectief van straat en graffiti kunstenaars. Voor The Big Draw brengt Remco Vissers het collectief bijeen. Het heeft een wisselende samenstelling waardoor het elke keer weer een verrassing is hoe de muurschildering eruit komt te zien. Doe jij deze keer ook mee? We gaan door tot het donder wordt.

 

Locatie: Het Vasimterrein

Datum: zondag 10  september 

Tijd: 13:00 tot het donker wordt

Web: www.facebook.com/Verfbaar

 

 

Inksplash 

Workshop 

 

Tijdens de workshop Inksplash, onder leiding van Sascha de Grave, maak je kennis met het bedrukken van kleding en mode-artikelen. We gaan aan de slag met de meest professionele techniek: de zeefdruk. Hier komt heel wat bij kijken. Je gaat nadenken over kleurcombinaties, transparanties van kleuren, patronen en plaatsingen. Als een (bijna) volleerd zeefdrukker keer je huiswaarts!

 

Locatie: Het vasimterrein

Datum: zondag 10 september

Tijd: 13-16 uur

Web: www.groenewas.nl